Strada din Chișinău în care se va investi 120 milioane de lei. Primarul: Sper ca peste două săptămâni să reluăm traficul

  • 14 August 2020 11:41
Strada din Chișinău în care se va investi 120 milioane de lei. Primarul: Sper ca peste două săptămâni să reluăm traficul

Lucrările de reabilitare a străzii Albișoara din Chișinău se ridică la 120 milioane de lei, transmite MOLDPRES.

Potrivit primarului municipiului Chișinău, Ion Ceban, „suma este ridicată pentru că nu se repară doar strada, dar sunt făcute și lucrări de captare a apelor pluviale, lucrări pentru renovarea iluminatului public și amenajare a albiei râului Bâc".

Resursele financiare vin atât din bugetul municipal, cât și din bugetul național. "65 de milioane de lei vin din  cadrul proiectului național Drumuri bune, restul sunt bani alocați din bugetul municipal", a spus Ceban.

Primarul a adăugat că lucrările se desfășoară în termenii programați, dar că nu există posibilitate de a se lucra pe timpul nopții. "Locatarii din blocurile de pe strada Albișoara nu au permis executarea lucrărilor în timpul nopții din cauza zgomotului. Sper ca peste două săptămâni să reluăm traficul pe această stradă", a menționat edilul.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău