Statele Unite o felicită pe Maia Sandu pentru alegerea în calitate de nou președinte al R.Moldova. „Este o realizare istorică”

  • 16 Noiembrie 2020 17:14
Statele Unite o felicită pe Maia Sandu pentru alegerea în calitate de nou președinte al R.Moldova. „Este o realizare istorică”

Statele Unite o felicită pe Maia Sandu pentru alegerea în calitate de nou președinte al Republicii Moldova. Într-o postare pe Facebook a Ambasadei SUA în R.Moldova, se precizează că alegerea Maiei Sandu în calitate de prima femeie președinte a Republicii Moldova este o realizarea istorică.

„Statele Unite o felicită pe Maia Sandu pentru realizarea istorică de a fi aleasă în calitate de prima femeie Președinte a Republicii Moldova. Începând cu 1991, Statele Unite au fost un partener devotat al Republicii Moldova. Am sprijinit poporul Republicii Moldova în eforturile depuse de acesta pentru a-și consolida democrația și a construi un viitor mai prosper pentru propria țară.

Liderii Republicii Moldova ar trebui acum să conlucreze pentru a face față continuei pandemii de COVID-19, pentru a dezvolta economia Republicii Moldova, pentru a-i consolida instituțiile democratice și pentru a-i apăra suveranitatea și integritatea teritorială. Statele Unite vor sprijini cu fermitate aceste eforturi”, scrie Ambasada SUA in R.Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău