Stadionul Dinamo din Chișinău s-a deschis după renovare

  • 07 Mai 2018 13:49
Stadionul Dinamo din Chișinău s-a deschis după renovare

După o pauză care a durat mai mulți ani, pe stadionul Dinamo a avut loc prima competiție sportivă. Autoritățile au anunțat că a fost renovată și modernizată psia de atletism a stadionului.

 

În acest weekend, pe stadionul "Dinamo" din capitală s-a desfășurat turneul internațional al primelor etape de preselecție pentru Campionatul European dedicat Juniorilor (U-18) și pentru Jocurile Olimpice pentru juniori, care va avea loc la toamna, la Buenos Aires (Argentina).

Potrivit Infotag, după renovarea arenei, aceasta este prima competiție din ultimii ani desfășurată pe stadion. În special, a fost renovată complet pista de atletism a stadionului.
 
Finanțarea lucrărilor a fost alocată în cadrul unui proiect susținut de Ministerul Afacerilor Interne, Comitetul Național Olimpic, Federația Națională de Atletism, cu sprijinul Parlamentului Moldovei.

La deschiderea arenei sportive au participat președintele Parlamentului, Andrian Candu, președintele Asociației Europene de Atletism, Svein Arne Hansen, secretarul de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Radu Rebeja, președintele Comitetului Național Olimpic, Nicolae Juravschi, președintele Federației de Atletism din Moldova, Anatolie Balan, și președintele Federației de Fotbal, Pavel Ciobanu.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,14 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău