Sotheby's va scoate la licitație 200 de obiecte care le-au aparținut lui Frank și Barbara Sinatra

  • 13 Noiembrie 2018 19:15
Sotheby's va scoate la licitație 200 de obiecte care le-au aparținut lui Frank și Barbara Sinatra

Sotheby's va scoate la licitație 200 de articole care i-au aparținut legendarului Frank Sinatra și celei care i-a fost soție timp de 22 de ani, Barbara, printre care inelul de logodnă de 20 de carate, scenarii originale de la Hollywood sau obiecte de artă din vilele lor din Palm Springs, Los Angeles și Malibu, relatează marți EFE, citat de Agerpres.

Casa de licitații a dat publicității conținutul acestui lot de obiecte care au aparținut soților Sinatra, denumit 'Lady Blue Eyes', pe care cei doi le-au strâns timp de peste 20 de ani și care ilustrează viața lor publică și privată.

Inelul de logodnă cu un diamant de peste 20 de carate, pe care Frank Sinatra i l-a dat Barbarei într-o cupă de șampanie, se numără printre bijuteriile scoase la vânzare la un preț estimat cuprins între 1 și 1,5 milioane de dolari, potrivit Sotheby's.

Printre obiectele licitate se află și scenariile unor filme, precum clasicul 'From Here to Eternity', pentru care Sinatra a fost recompensat cu un premiu Oscar, sau versiunea originală a 'Ocean's 11', dar și picturi, scrisori semnate și accesorii personale.

O parte dintre încasările licitației din decembrie, la o dată nespecificată încă de Sothesby's, va merge la Centrul pentru copii Barbara Sinatra din Rancho Mirage, California, organizație non-profit, înființată de cei doi soți în 1986, care oferă sprijin minorilor victime ale abuzului fizic, sexual sau emoțional.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
11,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:5,66 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău