Socialiștii au acceptat invitația Blocului ACUM și au venit la discuții

  • 04 Iunie 2019 09:46
Socialiștii au acceptat invitația Blocului ACUM și au venit la discuții

Deputații PSRM au acceptat invitația Blocului ACUM și au venit la discuțiile care au loc în aceste momente într-o sală a Parlamentului.

Potrivit deputatului PSRM, Gaik Vartanean, Partidul Socialiștilor este reprezentat la discuții de către lidera socialistă Zinaida Greceanîi și deputații Ion Ceban și Vlad Batrîncea.

La discuții participă și cei doi co-președinți ai Blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase. Informația a fost confirmată pentru IPN de către deputatul Radu Marian. 

Menționăm că liderii Blocului ACUM au lansat, ieri, o invitație la discuții către socialiști pentru a încerca „să obțină angajamentul lor într-o luptă comună împotriva regimului oligrahic și pentru instaurarea statului de drept în Republica Moldova”.

Tot ieri, reprezentanții Partidului Socialiștilor au afirmat că pe parcursul acestei săptămâni ar putea fi reluat dialogul cu reprezentanții Blocului ACUM și că ar putea să găsească o soluție care să convină ambelor părți, dar și cetățenilor Republicii Moldova.

Accesul mass-media la discuțiile de astăzi dintre deputații Blocului ACUM și ai PSRM a fost interzis. Reprezentanții celor două formațiuni vor oferi declarații presei după întrunire. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău