Socialișii nu vor crea nici o coaliție parlamentară cu prețul renunțării la principiile fundamentale ale partidului

  • 02 Mai 2019 08:40
Socialișii nu vor crea nici o coaliție parlamentară cu prețul renunțării la principiile fundamentale ale partidului

Membrii Partidului Socialiștilor consideră că nu poate fi creată nicio coaliție parlamentară cu prețul renunțării la principiile fundamentale ale Partidului Socialiștilor și la programului electoral al formațiunii, pentru care au votat 440 de mii de alegători.

În cazul în care acestea nu sunt acceptate, singura soluție este organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Teza a fost expusă într-o rezoluție, aprobată la mitingul organizat de către PSRM pe 1 mai în capitală, transmite IPN.

În rezoluție se menționează că socialiștii sunt convinși de necesitatea creării unei coaliții durabile și funcționale, precum și a unui Guvern stabil, în vederea implementării programului său socio-economic, adică educație și asistență medicală la prețuri accesibile și de înaltă calitate, atragerea investițiilor străine din Est și Vest, sau crearea de noi locuri de muncă.

PSRM este convins, de asemenea, că orice adoptare a legilor anti-oligarhice este posibilă numai în cadrul unei coaliții de guvernare stabile, în caz contrar, Moldova se va confrunta din nou cu haos și sărăcire.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău