Snooker: O'Sullivan, învins de Trump în finala turneului European Masters de la București

  • 10 Octombrie 2016 18:27
Snooker: O'Sullivan, învins de Trump în finala turneului European Masters de la București

Judd Trump este campionul primei ediții a European Masters Snooker, competiție organizată la Circul Globus din București, după ce l-a invins în finală pe Ronnie O'Sullivan, scor 9-8. "Asul din pachet" a revenit spectaculos în fata lui O'Sullivan, câștigând trei jocuri consecutiv pentru a se impune în decisiv.

Finala s-a jucat după sistemul cel mai bun din 17 frame-uri, în cadrul a două sesiuni. După prima repriză a primei sesiuni, Ronnie O'Sullivan îl conducea pe Judd Trump cu 3-1. "The Rocket" a încheiat în avantaj prima sesiune a finalei, scor 5-3.

Judd Trump a început foarte bine sesiunea a doua, iar după ce a câștigat primele trei frame-uri, a reușit să iîntoarcă scorul în favoarea sa (6-5). Ronnie O'Sullivan a câștigat însa ultimul frame al primei reprize din sesiunea de seară, iar scorul a ajuns la 6-6.

Dupa ce Ronnie și-a adjudecat primele două frame-uri ale ultimei reprize și a ajuns sa conduca cu 8-6, Judd Trump a mai reușit o serie de trei jocuri la rând și s-a impus cu 9-8 în finala European Masters Snooker.

Aceasta a fost a 15-a întalnire dintre cei doi jucători, O'Sullivan conducând cu 8-7.

In varsta de 27 de ani, Judd Trump și-a trecut în palmares al șaselea titlu din carieră.

"A fost un meci foarte greu. Ronnie nu a avut un joc foarte bun, dar m-a pus în dificultate și m-a condus. Asta arată cât este de bun. Te pune sub presiune doar stând pe scaun, nimeni nu poate face asta în afara lui", a declarat Trump, potrivit News.ro.

Judd Trump va încasa un cec în valoare de 75.000 de euro, în timp ce Ronnie O'Sullivan va primi 35.000 de euro.

European Masters Snooker, primul turneu din circuitul mondial disputat în România, a fost dotat cu premii totale în valoare de 350.000 de euro.

Sursa: Hotnews.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:0 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău