Slusari: „Ne așteaptă un spectacol impresionant în Parlament în zilele apropiate”

  • 13 Noiembrie 2019 19:07
Slusari: „Ne așteaptă un spectacol impresionant în Parlament în zilele apropiate”

„Ne așteaptă un spectacol impresionant în Parlament în zilele apropiate”. Declarația aparține vicepreședintelui PPDA și vine ca răspuns la decizia președintelui Igor Dodon de a-l nominaliza la funcția de premier pe consilierul său, Ion Chicu.

Slusari a mai scris că este nerăbdător să vadă cum PSRM și PD vor vota un premeir tehnocrat, despre care acum câteva luni spuneau că a lăsat o gaură bugetară de peste 4 mlrd. lei.

 „Avem un candidat plahocrat, înaintat de Dodon. Ne așteaptă un spectacol impresionant în Parlament în zilele apropiate. Să vedem cum socialiștii, care strigau încă căteva luni în urmă despre gaura bugetară de peste 4 mlrd. lei, moștenită de la regimul Plahotniuc, vor vota împreună cu PD pe un "tehnocrat", care ne-a lăsat aceasta gaura. Dodon este obligat să întreprindă în zilele următoare un act suplimentar de "viol" a fracțiunii PSRM în vederea obținerii votului acestora. Nu la toți se va ridica mîina foarte sus. Important ca dnul Odnostalco să reușească repede să le numără”, a scis Slusari.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
2,74
Cer fragmentat
Umiditate:98 %
Vint:2,57 m/s
Wed
5
Thu
5
Fri
5
Sat
7
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău