Situația din R. Moldova discutată la întrevederea președintelui Comisiei pentru politică externă a Senatului, Titus Corlățean, cu însărcinatul american cu afaceri în România, David Muniz

  • 21 Mai 10:16
Situația din R. Moldova discutată la întrevederea președintelui Comisiei pentru politică externă a Senatului, Titus Corlățean, cu însărcinatul american cu afaceri în România, David Muniz senat.ro

Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, Titus Corlățean, l-a primit pe însărcinatul american cu afaceri la București, David Muniz, informează Radio România, cu precizarea că discuțiile dintre cei doi oficiali au vizat și situația din Rep. Moldova.

În cadrul discuțiilor au fost abordate, între altele, evoluțiile de securitate din bazinul Mării Negre după agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei și a fost trecută în revista situația din Ucraina, precum și cea din Republica Moldova, inclusiv din regiunea transnistreană.

De asemenea, cei doi interlocutori au subliniat necesitatea marcării anul acesta a împlinirii a 25 de ani de la semnarea a Parteneriatului Strategic între România și Statele Unite, mai informează sursa citată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
26,63
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:3,6 m/s
Thu
27
Fri
24
Sat
24
Sun
26
Mon
27
Arhivă Radio Chișinău