Site-ul oficial al Guvernului a fost modificat: Maia Sandu, premier al Republicii Moldova

  • 15 Iunie 2019 15:00
Site-ul oficial al Guvernului a fost modificat: Maia Sandu, premier al Republicii Moldova

Pagina oficială a Guvernului a fost actualizată așa încât la rubrica privind componența Executivului figurează deja numele noilor miniștri și cel al prim-ministrului Maia Sandu.

De asemenea, a fost publicat un comunicat de presă referitor la declarațiile făcute după ședința de astăzi a Guvernului de către Maia Sandu și de către ministrul de Interne, Andrei Năstase.

În comunicat se precizează că noul prim-ministrul al Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost învestită în funcție în data de 8 iunie curent.

Totodată, pagina de Facebook a Guvernului a fost înnoită cu o fotografie de copertă în care apar Maia Sandu și Andrei Năstase.

Menționăm că, anterior, potrivit Agora.md, angajații de la Securitate Cibernetică ar fi corectat pe Wikipedia numele premierului R.Moldova, după ce Maia Sandu a fost învestită în funcția de șef al Guvernului. La scurt timp, pe fundalul deciziilor CC, de pe pagină a fost șters numele Maiei Sandu din dreptul funcției de prim-ministru și scris, din nou, numele lui Pavel Filip, precizează publicația.

Internauții au verificat istoricul editărilor și au descoperit un întreg șir de schimbări în pagină. În timp ce unele au fost realizate de utilizatori logați, altele au fost făcute la rând de pe aceeași adresă IP. Aceasta ar aparține unui computer din biroul Serviciului Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică.

De pe aceeași adresă IP, acum trei ani, s-au mai făcut modificări în Wikipedia. Pe 13 aprilie 2016, de la calculatorul cu același IP a fost inclusă componența Guvernului Filip, în locul Cabinetului Streleț.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău