Siri a dezvăluit că Apple va organiza un eveniment special pe 20 aprilie

  • 13 Aprilie 2021 16:42
Siri a dezvăluit că Apple va organiza un eveniment special pe 20 aprilie

Siri, asistentul virtual dezvoltat de Apple Inc., ar fi dezvăluit o informație confidențială, după ce le-a spus utilizatorilor săi, marți, că producătorul telefoanelor mobile iPhone va organiza un eveniment special pe 20 aprilie, informează Reuters.

Asistentul virtual Siri, care este de obicei foarte eficient în păstrarea secretelor companiei Apple, direcționându-i pe fanii curioși în legătură cu noile produse și evenimente ale grupului american spre site-ul acestuia, pare că a dezvăluit prematur planurile Apple de a organiza un eveniment special pe 20 aprilie.

Întrebat de reporteri ai agenției de presă Reuters despre următorul eveniment Apple, Siri a răspuns afișând pe iPhone-urile acestora mesajul următor: "Evenimentul special va avea loc joi, 20 aprilie, la Apple Park din Cupertino, California. Puteți să găsiți toate detaliile pe Apple.com".

Reprezentanții companiei Apple nu au putut fi contactați de Reuters pentru a comenta aceste informații.

Informația a fost dezvăluită în premieră de MacRumors, un site specializat în știri despre industria noilor tehnologii.

De obicei, compania Apple lansează noi modele de hardware în cadrul unui eveniment organizat tradițional în luna martie. În acest an, Apple nu a avut pe agenda sa de lucru niciun eveniment de lansare a unui nou produs, iar site-urile dedicate noilor tehnologii au lansat o serie de speculații, potrivit cărora Apple urmează să lanseze noi modele de iPad Pro sau alte produse înainte de conferința anuală a dezvoltatorilor săi, programată în iunie.

Renumită pentru lansările ei spectaculoase, organizate în uriașul său campus și la care participă sute de jurnaliști, compania Apple s-a orientat spre evenimente virtuale începând de anul trecut din cauza pandemiei de COVID-19.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău