Singurul candidat la funcția de vicepreședinte al ANI, Lilian Chișca, a trecut testul la poligraf

  • 06 Decembrie 2017 19:06
Singurul candidat la funcția de vicepreședinte al ANI, Lilian Chișca, a trecut testul la poligraf

Singurul candidat la funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale de Integritate, Lilian Chișca, a trecut de testul la poligraf, potrivit portalului Bizlaw.md.

La ședința de luni, 4 decembrie, membrii Consiliului de Integritate nu au putut ”descifra” răspunsul primit de la CNA și au decis să îl invite pe specialistul care a efectuat testul, pentru a explica rezultatul acestuia.

În cadrul unei ședințe închise a membrilor Consiliului de Integritate (CI), poligrafologul a lămurit faptul că Lilian Chișca a trecut testul la comportamentul simulat. Acesta urmează să fie propus șefului statului pentru numirea în funcție.

Lilian Chișca este unicul candidat rămas în concursul pentru funcția de vicepreședinte al ANI. După proba interviului, un alt candidat, Francisco Talmaci s-a retras din concurs.

Anterior, candidații la funcția de președinte al ANI au picat testul la poligraf. Astfel, a fost anunțat concurs repetat pentru această funcție, la care s-au înscris alți trei candidați. Luni, 4 decembrie, ei au susținut proba scrisă a concursului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău