Simona Halep: ''Sunt foarte motivată după ce m-am calificat din nou în semifinale'' la Madrid

  • 09 Mai 2019 18:00
Simona Halep: ''Sunt foarte motivată după ce m-am calificat din nou în semifinale'' la Madrid

''Sunt foarte motivată după ce m-am calificat din nou în semifinale'' la Madrid, a declarat jucătoarea română de tenis Simona Halep, învingătoare în fața australiencei Ashleigh Barty, cu 7-5, 7-5, în sferturile acestui turneu cu premii totale în valoare de 7.021.128 dolari, scrie Agerpres.

"Nu este ușor să câștigi în continuare aici. Sunt însă foarte motivată după ce m-am calificat din nou în semifinale", a spus Halep, numărul 3 mondial, citată de AFP după meciul cu Barty, în care a reușit patru break-uri. "Mâine (vineri - n. r.) voi avea o nouă provocare, așa că nu mă gândesc la altceva. Dacă pot să joc cel mai bun tenis al meu, atunci vom vedea", a adăugat românca.

Halep (27 ani) a avut nevoie de o oră și 32 de minute pentru a trece de numărul nouă mondial. Barty (23 ani) venea după 11 victorii consecutive în circuit, fiind câștigătoarea titlului la Miami, și avea un bilanț total în acest an de 23 de victorii și 3 înfrângeri.

Halep este campioană la Madrid în 2016 și 2017. În penultimul act, ea o va înfrunta pe câștigătoarea meciului dintre japoneza Naomi Osaka, liderul mondial la zi, și elvețianca Belinda Bencic.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,4
Cer fragmentat
Umiditate:73 %
Vint:8,23 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău