Siegfried Mureșan: Acest Guvern este exact ce are nevoie Republica Moldova

  • 06 August 2021 14:44
Siegfried Mureșan: Acest Guvern este exact ce are nevoie Republica Moldova

Și președintele Delegației Parlamentului European pentru relațiile cu Republica Moldova, europarlamentarul român, Siegfried Mureșan, a felicitat Guvernul condus de Natalia Gavrilița cu ocazia obținerii votului de încredere din partea deputaților.

„Îi urez mult succes noului Guvern al Republicii Moldova, condus de prim-ministrul Natalia Gavrilița, care a primit astăzi votul Parlamentului. Acest Guvern este exact ce are nevoie Republica Moldova.
Am încredere că noul Guvern de la Chișinău, susținut în mod transparent de o majoritate parlamentară proeuropeană și împreună cu președinta Maia Sandu vor accelera reformele pe care oamenii le așteaptă pentru modernizarea țării.
Noi, Parlamentul European, vom fi alături de Guvernul Republicii Moldova în implementarea reformelor, inclusiv a pachetului de investiții și reforme de 600 de milioane de euro pe care Uniunea Europeană l-a pus la dispoziția Republicii Moldova pentru următorii ani”, a scris Siegfried Mureșan pe Facebook. 
 
Menționăm că și eruparlamentarul român a trensmis un mesaj cu ocazia învestirii noului Guvern la Chișinău, menționând că așteaptă un plan clar și etapizat pentru ajutorul substanțial de peste o jumătate de miliard de euro pe care Uniunea Europeană îl pune la dispoziția Chișinăului
Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
12,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău