Și Maia Sandu s-a lansat în campania electorală. Mesajul transmis alegătorilor de către liderul PAS

  • 02 Octombrie 2020 11:46
Și Maia Sandu s-a lansat în campania electorală. Mesajul transmis alegătorilor de către liderul PAS

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, s-a lansat oficial în campania electorală cu sloganul „E vremea oamenilor buni”.

La evenimentul de lansare au participat deputați și  susținători ai PAS. În discursul său, Maia Sandu declarat că Republica Moldova nu-și permite nici improvizație, nici corupție. Ea a îndemnat cetățenii să se mobilizeze pentru scrutinul prezidențial din 1 noiembrie, dacă vor să scape de sărăcie și hoție.

Oameni buni, nu abandonați, nu  renunțați. Vine vremea noastră, vine vremea oamenilor buni. Avem alegeri prezidențiale în 30 de zile și sunt poate mai importante decât oricând. Țara noastră face 30 de ani la anul. Avem nevoie de un președinte care știe cum și care vrea să pună R. Moldova pe calea cea dreaptă.

Maia Sandu, care a fost contracandidata lui Igor Dodon la scrutinul prezidențial anterior, susține că aceste alegeri nu sunt despre politicieni, ci despre țara în care vor trăi cetățenii. Candidata PAS susține că Republica Moldova poate deveni o țară prosperă doar cu implicarea tuturor cetățenilor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,6 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău