Și CSJ a instituit regim special de muncă. Cum va activa instanța

  • 02 Martie 2021 14:52
Și CSJ a instituit regim special de muncă. Cum va activa instanța

Curtea Supremă de Justiție va activa, în perioada 1 – 15 martie, conform unui program special de muncă. O dispoziție în acest sens a fost semnată de președintele interimar al instanței, Vladimir Timofti.

Astfel, potrivit Bizlaw.md, a fost stabilit program zilnic de muncă pentru toți angajații CSJ cu începerea activității la ora 8.30 până la 17.00, cu pauză de masă între 12.30 și 13.00.

Menționăm că, Judecătoria Chișinău și Curtea de Apel Chișinău au instituit, de asemenea, regim special de activitate până în data de 15 martie. Instanțele au impus, însă, și mai multe reguli privind accesul persoanelor și eliberarea documentelor.

Curtea Supremă de Justiție este condusă de un președinte și doi vicepreședinți, care sunt concomitent președinți ai Colegiului Civil, Comercial și de Contencios Administrativ și, respectiv, ai Colegiului Penal. În cadrul instanței activează 30 judecători (dintre care doi judecători exercită concomitent și funcția de vicepreședinte al colegiului) care își desfășoară activitatea în colegii și în cadrul Plenului Curții.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:2,06 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău