”Sheriff” impus să achite „benevol” 250 de MILIOANE de dolari

  • 25 Septembrie 2016 18:04
”Sheriff” impus să achite „benevol” 250 de MILIOANE de dolari

Liderul de la Tiraspol, Evghenii Șevciuc, a propus așa-zisului soviet suprem al rmn să examineze în regim de urgență proiectul „Cu privire la parteneriatul social-public cu subiecții businessului”, care prevede încasarea în bugetul regiunii a sumei de 250 milioane de dolari de la grupul ”Sheriff”.

După cum notează portalul mold-street.md această "ofertă" este justificată de faptul că grupul Sheriff a beneficiat de importante favoruri fiscale în perioada 1997-2011.

Potrivit calculelor liderului de la Tiraspol, în anii 1997 și 2011, companiile din cadrul Sheriff au beneficiat de avantaje și preferințe fiscale și vamale fără precedent, propunând ca ”Sheriff” să transfere „25% din valoarea facilităților pentru realizarea sarcinilor sociale și economice.

În cazul în care ”Sheriff” este gata să achite benevol contribuția, banii vor fi direcționați pentru soluționarea problemelor economice și sociale.

Deocamdată compania și proprietarii grupului ”Sherif” nu au comentat proiectul. Totodată nici liderul separatist nu a explicat cum se va putea realiza acest lucru, în cazul în care ”Sheriff” refuză.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:6,17 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău