Sheriff atacă Europa League de pe locul 72 în clasamentul UEFA

  • 28 August 2022 15:06
Sheriff atacă Europa League de pe locul 72 în clasamentul UEFA

Sheriff Tiraspol se pregătește să participe în gupele Europa League de pe poziția 72 în clasamentul coeficienților cluburilor de fotbal realizat de UEFA.

În august anul trecut, echipa din Tiraspol ocupa locul 93 în clasamentul UEFA, însă, datorită calificării în grupele Ligii Campionilor și rezultatelor obținute în această competiție, a urcat mai mult de 20 de poziții.

Sheriff se află mai sus în clasament decât așa echipe ca West Ham United și Everton (ambele din Premier League, Anglia), Wolfsburg și Borussia Mönchengladbach (ambele din Bundesliga, Germania) sau Real Betis (La Liga, Spania).

Echipele românești participante în grupele Europa Conference League, CFR Cluj și FCSB, ocupă locurile 82 și 92 în acest top.

Celelalte echipe din Super Liga Moldovei se plasează în partea inferioară a clasamentului coeficienților UEFA: Petrocub (locul 275), Milsami (locul 297), Sfântul Gheorghe (locul 355).

Sheriff va debuta în actuale ediție a Grupelor Europa League pe 8 septembrie în deplasare în Cipru cu formația Omonia Nicosia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:61 %
Vint:5,14 m/s
Sun
27
Mon
25
Tue
22
Wed
24
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău