Sheriff a pierdut cu 1-3 în fața lui Inter

  • 04 Noiembrie 2021 11:12
Sheriff a pierdut cu 1-3 în fața lui Inter

Sheriff Tiraspol a rezistat doar o repriză în cel de-al doilea meci cu Internazionale Milano din Liga Campionilor. Echipa antrenată de Yuri Vernydub a cedat pe teren propriu în fața campioanei Italiei cu 1-3, scor înregistrat și în primul meci, la Milano, transmite IPN.

De această dată, Inter a marcat toate golurile în repriza secundă. Marcelo Brozovic, Milan Skriniar și Alexis Sanchez au înscris câte o dată, iar golul de onoare al tiraspolenilor a fost marcat în ultimul minut de Adama Traore.

„În repriza secundă nu am avut prospețimea necesară pentru că nu avem un lot numeros la fel ca Inter”, a declarat antrenorul echipei Sheriff, Yuri Vernydub.

În celălalt meci al grupei D, Real Madrid s-a impus la limită pe Santiago Bernabeu în fața lui Șahtar Donețk cu 2-1. Ambele goluri ale „galacticilor” au fost marcate de Karim Benzema. Real Madrid a devenit liderul grupei, cu nouă puncte. Inter are șapte puncte, Sheriff – șase, iar Șahtar – un punct. Pe 24 noiembrie, Sheriff va primi vizita lui Real, iar Inter va juca acasă cu Șahtar.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir
Meteo Chișinău
9,96
Câțiva nori
Umiditate:99 %
Vint:4,63 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău