Sesiunea toamnă-iarnă: Parlamentul urmează să examineze 35 de proiecte prioritare

  • 11 Septembrie 2013 09:23
Sesiunea toamnă-iarnă: Parlamentul urmează să examineze 35 de proiecte prioritare

Parlamentul urmează să examineze pe parcursul sesiuni de toamnă-iarnă peste 350 de proiecte de legi, dintre care 35 în regim prioritar, care se referă la agenda de reforme a Republicii Moldova, respectiv reformarea Procuraturii Generale și a sistemului justiției, precum și la angajamentele asumate față de Uniunea Europeană. Conducerile parlamentului și guvernului s-au întrunit…

Parlamentul urmează să examineze pe parcursul sesiuni de toamnă-iarnă peste 350 de proiecte de legi, dintre care 35 în regim prioritar, care se referă la agenda de reforme a Republicii Moldova, respectiv reformarea Procuraturii Generale și a sistemului justiției, precum și la angajamentele asumate față de Uniunea Europeană.
 
Conducerile parlamentului și guvernului s-au întrunit astăzi într-o ședință la care au discutat prioritățile pentru sesiunea de toamnă a deputaților.
 
Președintele parlamentului Igor Corman a declarat presei că au fost deja înregistrate aproximativ 35 de proiecte de legi prioritare.
 
Guvernul are pregătite alte câteva zeci de proiecte prioritare pe care urmează să le transmită parlamentului, a declarat premierul Iurie Leancă.
 
Aceasta fost a treia ședință comună a conducerilor parlamentului și guvernului. Legislativul urmează să revină în ședințele în plen la 26 septembrie, dar fracțiunea comunistă a cerut astăzi ca ședințele să înceapă pe 12 septembrie, zi în care să fie discutată chestiunea privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău și privatizarea Băncii de Economii. 
Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău