Serviciul vamal al R. Moldova și al Ucrainei au lansat controlul comun la punctul de trecere a frontierei Cuciurgan - Novosavițskoe

  • 12 Ianuarie 18:02
Serviciul vamal al R. Moldova și al Ucrainei au lansat controlul comun la punctul de trecere a frontierei Cuciurgan - Novosavițskoe

Serviciul vamal al Ucrainei și Serviciul vamal al Republicii Moldova au lansat controlul comun la punctul de trecere a frontierei Cuciurgan - Novosavițskoe pentru traficul feroviar. După cum relatează "INFOTAG", cu referire la site-ul serviciului vamal ucrainean, vameșii și polițiștii de frontieră din Ucraina și Moldova au semnat un Act privind pregătirea punctului pentru controlul comun.

Potrivit părților, controlul comun la încă un punct de trecere din regiunea Odesa are ca scop accelerarea circulației mărfurilor și transportului.

La începutul invaziei militare a Rusiei în Ucraina, punctul de control Cuciurgan - Novosavițskoe a fost închis. Dar și-a reluat operațiunile în toamna trecută, datorită unui proiect de control simultan. Anterior, controlul comun la frontiera cu Moldova a fost introdus la punctele de trecere a frontierei Mamalîga - Criva, Kelmențî - Larga, Rossoșani - Briceni, Reni - Giurgiulești, Cuciurgan - Pervomaisk, "Palanca - Maiaki - Udobnoe, Serpnevo 1 - Basarabeasca.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:3,09 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
16
Fri
16
Arhivă Radio Chișinău