Serviciul vamal al R. Moldova și al Ucrainei au lansat controlul comun la punctul de trecere a frontierei Cuciurgan - Novosavițskoe

  • 12 Ianuarie 18:02
Serviciul vamal al R. Moldova și al Ucrainei au lansat controlul comun la punctul de trecere a frontierei Cuciurgan - Novosavițskoe

Serviciul vamal al Ucrainei și Serviciul vamal al Republicii Moldova au lansat controlul comun la punctul de trecere a frontierei Cuciurgan - Novosavițskoe pentru traficul feroviar. După cum relatează "INFOTAG", cu referire la site-ul serviciului vamal ucrainean, vameșii și polițiștii de frontieră din Ucraina și Moldova au semnat un Act privind pregătirea punctului pentru controlul comun.

Potrivit părților, controlul comun la încă un punct de trecere din regiunea Odesa are ca scop accelerarea circulației mărfurilor și transportului.

La începutul invaziei militare a Rusiei în Ucraina, punctul de control Cuciurgan - Novosavițskoe a fost închis. Dar și-a reluat operațiunile în toamna trecută, datorită unui proiect de control simultan. Anterior, controlul comun la frontiera cu Moldova a fost introdus la punctele de trecere a frontierei Mamalîga - Criva, Kelmențî - Larga, Rossoșani - Briceni, Reni - Giurgiulești, Cuciurgan - Pervomaisk, "Palanca - Maiaki - Udobnoe, Serpnevo 1 - Basarabeasca.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:0,51 m/s
Wed
25
Thu
23
Fri
21
Sat
25
Sun
26
Arhivă Radio Chișinău