Serghei Lavrov | Problema suveranității Rusiei asupra Insulelor Kurile nu se discută. Acesta este teritoriul Federației Ruse

  • 14 Ianuarie 2019 17:32
Serghei Lavrov | Problema suveranității Rusiei asupra Insulelor Kurile nu se discută. Acesta este teritoriul Federației Ruse

Problema suveranității Rusiei asupra Insulelor Kurile nu se discută, a declarat, luni, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, după încheierea convorbirilor cu omologul său nipon, Tarō Kōno.

„Noi am atras atenția prietenilor noștri din Japonia că problema suveranității asupra Insulelor Kurile nu se discută. Acesta este teritoriul Federației Rusiei" - a subliniat șeful diplomației ruse.

Convorbirile ruso-nipone pe tema tratatului de pace dintre miniștrii de externe Taro Kono și Serghei Lavrov au luat sfârșit la Moscova. Discuțiile au durat două ore și jumătate. Serghei Lavrov a prezentat jurnaliștilor rezultatele întâlnirii, deoarece partea niponă a refuzat să ia parte la conferința de presă. Ministrul rus nu a discutat cu toți jurnaliștii, ci numai cei ruși și cu câțiva reprezentanți ai celor mai importante mijloace de informare în masă nipone.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
23,29
Câțiva nori
Umiditate:44 %
Vint:6,17 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău