Serena Williams s-a retras din turneul Yarra Valley Classic, de la Melbourne

  • 05 Februarie 2021 11:15
Serena Williams s-a retras din turneul Yarra Valley Classic, de la Melbourne

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams s-a retras vineri din turneul Yarra Valley Classic, de la Melbourne, din cauza unei accidentări la umărul drept, la doar câteva ore după ce se calificase în semifinale, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Williams, care are în palmares 23 de titluri de Mare Șlem și vizează la Australian Open egalarea recordului deținut de Margaret Court, a învins-o în sferturi pe conaționala sa Danielle Collins cu 6-2, 4-6, 10-6 și urma să joace în penultimul act cu australianca Ashleigh Barty, liderul mondial, care și-a asigurat astfel prezența în finală.

''Serena Williams s-a retras de pe tabloul de simplu la Yarra Valley Classic din cauza unei accidentări la umărul drept'', a precizat contul de Twitter al circuitului profesionist feminin (WTA), care menționează și calificarea australiencei Barty în finală.

Cealaltă semifinală le va opune pe spaniola Garbine Muguruza, care a trecut de americanca Sofia Kenin, campioana en titre de la Australian Open, cu 6-2, 6-2, și pe cehoaica Marketa Vondrousova, victorioasă în fața Nadiei Podoroska (Argentina), cu 4-6, 6-3, 10-4.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău