Seminar Euroradio Local & Regional Radio

  • 31 Martie 2017 09:57
Seminar Euroradio Local & Regional Radio

Cum pot radiourile publice regionale să fie mai aproape de ascultătorii lor? Aceasta este întrebarea la care încearcă să găsească răspuns, la București, reprezentanți ai posturilor publice de radio din Europa și România, precum și reputați specialiști EBU.

Evenimentul, organizat de Uniunea Europeană de Radio – EBU și Radio România prin Departamentul Studiourilor Regionale, are loc la Centrul de Presă al Societății Române de Radiodifuziune, în perioada 30-31 martie.

Ovidiu Miculescu, Președinte Director-General Radio România, Graham Dixon, Directorul Departmentului Radio EBU și Laurent Marceau, coordonatorul seminarului, îi invită pe participanți să gasească răspunsuri la câteva dintre provocările pieței media regionale actuale în contextul noilor dezvoltărilor tehnologice și a schimbării obiceiurilor de consum media. Implicarea Rețelei Studiourilor Regionale din țara noastră în găzduirea și organizarea acestui eveniment de importanță europeană reprezintă o recunoaștere a rolului și importanței Radio România în peisajul media național și internațional.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:1,03 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău