Selby și Trump, în sferturile de finală ale turneului European Masters de la București

  • 07 Octombrie 2016 19:01
Selby și Trump, în sferturile de finală ale turneului European Masters de la București

Mark Selby, Judd Trump, Mark Davis și Anthony McGill au completat tabloul sferturilor de finală ale turneului de snooker European Masters de la București, după victoriile obținute joi, transmite Agerpres.

Campionul mondial în exercițiu, Mark Selby, a fost ultimul care și-a asigurat prezența în sferturi, după cu 4-0 sec cu Barry Hawkinks, urmând să îl întâlnească acum pe surprinzătorul Alfie Burden.

Mark Davis a stabilit o înfruntare de foc cu "Racheta" Ronnie O'Sullivan, după o revenire spectaculoasă în fața lui Liang Wenbo. Condus în permanență pe tabelă, până la 3-3, sportivul de 44 de ani care în urmă cu câțiva ani a fost la un pas să renunțe la sportul cu tacul pentru un job de birou, a avut șansa in jocul al șaselea, atunci când un contact imperfect la bila maro l-a stopat pe Wenbo din drumul spre sferturi. Davis a răspuns cu lovituri calculate și a împins partida în decisiv, acolo unde a dat o replică de top, depășind break-ul de 103 puncte realizat de Wenbo în frame-ul al treilea, cu o vizita câștigătoare de 107 puncte, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Cu același scor de 4-3, Anthony McGill (25 ani) a câștigat optimea tinerilor jucători, în fața lui Scott Donaldson (22 ani). Scoțianul va juca, vineri, pentru un loc în semifinale, cu australianul Neil Robertson.

Judd Trump a avut o evoluție fantastică în fața lui Andrew Higginson (4-0) și va încerca, vineri, să repete evoluția convingătoare în fața lui John Higgins.

Vineri sunt programate confruntările Judd Trump — John Higgins, Mark Selby — Alfie Burden, Ronnie O'Sullivan — Mark Davis și Neil Robertson — Anthony McGill.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:2,06 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău