Șeful spionajului militar ucrainean: Vladimir Putin poate încerca un scenariu „coreean” pentru Ucraina. "Sezonul safariului partizan total este pe cale să înceapă"

  • 27 Martie 2022 17:58
Șeful spionajului militar ucrainean: Vladimir Putin poate încerca un scenariu „coreean” pentru Ucraina.

Kirill Budanov, șeful Direcției de Informații a armatei ucrainene (GUR), a declarat că președintele rus Vladimir Putin ar putea încerca să impună Ucrainei un scenariu „coreean”.

"După eșecurile de lângă Kiev și imposibilitatea răsturnării guvernului central al Ucrainei, Putin schimbă deja principalele direcții operaționale - acestea sunt Sud și Est. Există motive să credem că ia în considerare scenariul „coreean” pentru Ucraina. Adică va încerca să impună o linie de demarcație între regiunile neocupate și cele ocupate ale țării noastre. De fapt, aceasta este o încercare de a crea Coreea de Nord și de Sud în Ucraina", a explicat Budanov pe contul de Telegram, potrivit ziare.com.

Oficialii serviciilor de informații sunt încrezători că dictatorul rus se confruntă în continuare cu problema graniței terestre dintre Crimeea ocupată și Rusia. Dar principala problemă pentru implementarea acestui plan este Mariupol, care este încă disputat.

"Vedem deja o încercare de a crea autorități "paralele" în teritoriile ocupate și de a forța oamenii să renunțe la grivnă, moneda națională ucraineană. Poate că vor dori să negocieze acest plan la nivel internațional. Dar rezistența și mitingurile cetățenilor noștri din teritoriile ocupate, contraatacurile Forțelor Armate ale Ucrainei și treptat complică punerea în aplicare a planurilor inamicului. În plus, sezonul safariului partizan ucrainean total este pe cale să înceapă. Atunci rușilor le va mai rămâne un scenariu real - cum să supraviețuiască”, a adăugat șeful spionajului militar ucrainean.

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
17,74
Nori împrăștiați
Umiditate:99 %
Vint:3,6 m/s
Sun
18
Mon
16
Tue
15
Wed
15
Thu
16
Arhivă Radio Chișinău