Șeful "Casei belaruse" din Ucraina, Vitali Șișov, care a fost dat dispărut luni seară, a fost găsit spânzurat într-un parc din Kiev

  • 03 August 2021 09:39
Șeful

Șeful "Casei belaruse" din Ucraina, Vitali Șișov, care a fost dat dispărut luni seară, a fost găsit spânzurat într-un parc din Kiev - potrivit unui raport al Poliției din capitala ucraineană.

Poliția a precizat că telefonul mobil și lucrurile personale ale lui Șișov au fost sustrase de la fața locului. "Cetățeanul belarus Vital Șișov, dispărut ieri (luni, n.r.) la Kiev, a fost găsit spânzurat, astăzi (marți, n.r.) într-unul din parcurile din Kiev, nu departe de locuința sa" - a menționat poliția ucraineană, adăugând că a demarat o anchetă penală pentru crimă cu premeditare și va analiza toate versiunile, inclusiv cea a unei crime mascate de sinucidere.

"Casa belarusă" din Ucraina, o organizație nonprofit din Kiev care îi ajută pe belarușii persecutați de regimul lui Aleksandr Lukașenko, a anunțat anterior că liderul organizației, Vitali Șișov, a ieșit la alergat în dimineața zilei de 2 august și nu s-a mai întors acasă.

Sursa: RADOR

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău