Șefi noi la cinci Inspectorate de Poliție

  • 10 Februarie 2016 12:44
Șefi noi la cinci Inspectorate de Poliție

La 9 februarie curent, prin ordinul șefului adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, au fost numiți în funcție șefi noi la cinci Inspectorate de Poliție, anunță un comunicat al IGP.

La Inspectoratul de Poliție Centru  al DP mun. Chișinău,  a fost numit colonelul  de poliție, Ion Bilibov,  eliberat din funcția de șef al IP Ialoveni, unde a fost numit locotenent- colonelul de  poliție,  Pavel Damaschin.

Sef al  IP Rîșcani al  al DP mun. Chișinău,  a fost numit locotenent-colonelul Vitalie Moisei,  anterior a activat ca șef de Direcție în cadrul Centrului Național Anticorupție.

În funcția de  șef al Inspectoratului de Poliție Bender (Tighina), a fost numit  colonelul Pavel Voicu. Anterior acesta a deținut funcția de șef al IP Buiucani a DP mun.Chișinău.  

Totodată,  în funcția de șef al IP Cahul, a fost numit colonelul de poliție Iurie Briceag, fiind eliberat din funcția de șef al Secției administrare personal a Direcției resurse Umane a Inspectoratului Național de Patrulare al IGP.  

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
17,24
Cer fragmentat
Umiditate:51 %
Vint:3,6 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău