Șefa statului a avut o întrevedere cu Charles Michel, președintele Consiliului European

  • 15 Decembrie 2021 16:59
Șefa statului a avut o întrevedere cu Charles Michel, președintele Consiliului European

În cadrul vizitei la Bruxelles președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu Charles Michel, președintele Consiliului European. Șefa statului i-a mulțumit pentru susținerea de care R. Moldova a beneficiat din partea instituțiilor europene și a statelor membre ale UE.

În cadrul discuțiilor, Maia Sandu a apreciat implicarea personală a președintelui Consiliului European în promovarea cooperării între UE și țările Parteneriatului Estic, și sprijinul constant pe care îl oferă autorităților Republicii Moldova în realizarea agendei de reforme. „Președintele Michel m-a asigurat de sprijinul său deplin pentru agenda noastră de transformare internă, pentru a ne putea consolida capacitățile și a ajuta, astfel, țara noastră în aceste zile pline de provocări”, a subliniat Maia Sandu.

Interlocutorii au mai discutat despre planurile și prioritățile Republicii Moldova pentru anul 2022, despre căile de a valorifica într-un mod cât mai eficient ajutorul acordat de UE și despre noile oportunități de finanțare oferite țărilor din Parteneriatul Estic.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
9,96
Ploaie ușoară
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău