Șefa Procuraturii Anticorupție Veronica Dragalin: estimăm că în câteva săptămâni va fi trimis în judecată dosarul în privința Marinei Tauber și Partidul Politic Șor

  • 26 Mai 15:42
Șefa Procuraturii Anticorupție Veronica Dragalin: estimăm că în câteva săptămâni va fi trimis în judecată dosarul în privința Marinei Tauber și Partidul Politic Șor

Deputata Partidului Șor Marina Tauber, a rămas din nou fără imunitate parlamentară. Parlamentul a aprobat astăzi trei cereri ale procurorului general interimar, care a solicitat ridicarea imunității Marina Tauber pentru trei episoade diferite în conexiune cu dosarul penal ce vizează finanțarea ilegală a Partidului Șor și falsificarea rapoartelor partidului, scrie Radio Chișinău.

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin a  declarat într-o conferință de presă la Parlament că urmărea penală s-a încheiat și dosarul va fi trimis în câteva săptămâni în judecată. Ea a explicat că urmărirea penală a vizat o perioadă îndelungată, din octombrie 2021, iar între timp infracțiunea a continuat. Procurorii au adunat suficiente probe pentru învinuirea finală în privința Marinei Tauber și Partidului Șor a spus Veronica Dragalin:

 „ A durat mai mult timp, pentru că infracțiunea a avut un caracter prelungit și continuu... Dar la această fază, procuratura și organul de urmărire penală și-au terminat treaba și dosarul va fi trimis în judecată. Noi estimăm că în câteva săptămâni va fi trimis în judecată dosarul în privința  Marinei Tauber și Partidul Politic Șor”, a spus Veronica Dragalin.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:3,6 m/s
Mon
18
Tue
19
Wed
18
Thu
20
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău