Ședințele operative săptămânale ale Primăriei Chișinău se vor desfășura on-line

  • 16 Martie 2020 12:04
Ședințele operative săptămânale ale Primăriei Chișinău se vor desfășura on-line

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a amânat luni ședința operativă săptămânală a serviciilor municipale și a declarat că acestea se vor desfășura on-line, transmite MOLDPRES.

Într-o conferință de presă dedicată acțiunilor de prevenire întreprinse de primărie pentru prevenirea infecției prin COVID-19, Ion Ceban a declarat că a redus întâlnirile de orice fel și a amânat ședința operativă a serviciilor primăriei. “Vom realiza ședințe on-line cu responsabilii de la primărie, de asemenea am creat o celulă de criză în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială pentru acordarea sprijinului la domiciliu persoanelor în vârstă și singure”, a spus sursa citată.

În același timp, Ceban a declarat că începând de astăzi, 16 martie, în  va fi lansată o platformă de voluntariat pentru ajutorarea persoanelor în vârstă ori cu nevoi speciale. "Toți voluntarii care doresc să ajute persoanele în vârstă sau cu nevoi speciale să își coordoneze activitățile cu direcțiile teritoriale asistență socială", a spus edilul.

De asemenea, primarul a anunțat că în sprijinul agenților economici care și-au manifestat dorința de a dona  bani pentru a ajuta în combaterea răspândirii cu Covid-19, Primăria Chișinău va deschide mai multe conturi bancare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău