Ședință neanunțată la Parlament, cu participarea liderilor PD și PSRM. Despre ce s-a discutat

  • 17 Februarie 2020 18:35
Ședință neanunțată la Parlament, cu participarea liderilor PD și PSRM. Despre ce s-a discutat

O ședință a fruntașilor socialiști și democrați, la nivel de președinți și de vicepreședinți, neanunțată pentru presă, a avut loc luni seara la Parlament la care au participat președintele Igor Dodon și premierul Ion Chicu.

Principalele teme discutate în cadrul întrunirii au fost legate de activitatea parlamentară și guvernamentală în perioada următoare, potrivit unui comunicat al Legislativului.

Igor Dodon a făcut o trecere în revistă a inițiativelor sociale ale guvernării, subliniind importanța conlucrării între Președinție, Parlament și Guvern, iar liderii PSRM și PDM au avut un schimb de opinii cu Ion Chicu privind agenda comună de lucru.

Președintele PDM Pavel Filip a insistat ca platforma socială pe care funcționează în acest moment Guvernul și majoritatea parlamentară să rămână una exclusiv bazată pe rezolvarea problemelor cetățenilor, departe de orice false dezbateri geopolitice și să urmeze o direcție de dezvoltare europeană, se mai arată în comunicat.

După ședință, unii fruntașii socialiști și democrați au dezmințit comentariile apărute în presă despre oficializarea coaliției de guvernare dintre PSRM și PDM.

Unul dintre deputații PDM, Sergiu Sîrbu, a declarat presei că, alături de mai mulți colegi de-ai săi, a fost surprins de întâlnirea de ieri de la Parlament.

Amintim că ieri în presă au apărut informații că democrații s-ar afla în discuții cu PAS și Platforma DA pentru adoptarea unei declarații în Parlament privind ireversibilitatea parcursului european al Rep. Moldova.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
7,18
Cer fragmentat
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău