Ședința Guvernului va avea loc vineri, 27 octombrie

  • 24 Octombrie 2023 17:48
Ședința Guvernului va avea loc vineri, 27 octombrie

În această săptămână, ședința Guvernului Republicii Moldova prezidată de prim-ministrul Dorin Recean va fi desfășurată vineri, pe data de 27 octombrie, începând cu ora 11.00, anunță purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, citat de IPN.

Pe ordinea de zi a ședinței se regăsesc proiect eprecum cel pentru aprobarea proiectului de lege privind drepturile copilului, pentru modificarea Regulamentului privind salarizarea angajaților din instituțiile medico-sanitare publice încadrate în sistemul asigurării obligatorii de asistență medicală, dar și un proiect privind acordarea burselor de merit elevilor și studenților de etnie romă din învățământul liceal, profesional tehnic și superior.

Ordinea de zi a ședinței, inclusiv notele informative la proiectele propuse spre aprobare sunt actualizate pe pagina web a Guvernului. După ședința de Guvern, va avea loc conferință de presă săptămânală.

În perioada 24 – 26 octombrie, prim-ministrul Dorin Recean conduce o delegație guvernamentală într-o vizită oficială la Bruxelles. Prim-ministrul va participa și la Global Gateway Forum, găzduit de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, cu genericul „Împreună mai puternici prin investiții durabile”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:47 %
Vint:4,63 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău