Secretarul general al Legislativului a confirmat existența unui caz COVID-19 la un angajat al Parlamentului

  • 08 Aprilie 2020 11:31
Secretarul general al Legislativului a confirmat existența unui caz COVID-19  la un angajat al Parlamentului

Secretarul general al Parlamentului, Adrian Albu, a confirmat pentru Radio Chișinău existența unui caz de contaminare cu noul coronavirus la un angajat al Parlamentului.

El a precizat că secretariatul Parlamentului a fost informat despre acest caz la 6 aprilie, dar că persoana respectivă a fost testată pozitiv la 1 aprilie și se presupune că a fost contaminată de la soția sa la 26 martie.

Potrivit lui Adrian Albu, angajatul respectiv nu a fost la serviciu de la 25 martie, „astfel încât riscul contaminării colegilor  de serviciu este minim. Noi am luat măsurile de precauție și am izolat toate persoanele cu care ar fi putut intra în contact”, a afirmat secretarul general al Parlamentului.

Amintim că despre existența unui caz de îmbolnăvire de Coronavirus în Parlament a anunțat aseară deputatul Platformei DA, Arina Spătaru. Ea a vorbit despre acest caz la o emisiune la TV8 în contextul discuțiilor despre ședința de săptămâna trecută a Parlamentului la care reprezentanții coaliției majoritare nu s-au prezentat, dar au fost supuși riscului deputații din opoziție.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,06 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău