S-au încheiat audierile la TAS în cazul de dopaj al Simonei Halep:. „Am încredere că adevărul va ieși la suprafață”

  • 09 Februarie 17:50
S-au încheiat audierile la TAS în cazul de dopaj al Simonei Halep:. „Am încredere că adevărul va ieși la suprafață”

Simona Halep a ieșit de la TAS, la finalul celor trei zile de audieri în cazul de dopaj în care e implicată. Sportiva a părăsit audierile cu zâmbetul pe buze și a făcut scurte declarații în fața presei.

 
Simona Halep a disputat în ultimele trei zile "meciul carierei" la Lausanne, acolo unde, la TAS, a încercat obținerea reducerii pedepsei de suspendare pe o perioadă de patru ani. Vineri au avut loc ultimele audieri, iar Simona Halep a ieșit cu zâmbetul pe buze, semn extrem de încurajator, scrie eurosport.ro.
 
După doar câteva cuvinte scoase în fața presei în ultimele trei zile, Simona Halep a făcut în sfârșit o declarație prin care spune că are încredere că adevărul va ieși la suprafață: "Nu pot să vă spun nimic de la audieri, dar vă pot spune că această audiere mi-a dat șansa să-mi prezint apărarea, încrederea mea e intactă, se va demonstra că nu am avut niciodată intenția de a mă dopa și nici nu m-am dopat niciodată. Am încredere că adevărul va ieși la suprafață. De abia aștept să revin pe teren și de abia aștept să încerc să fac tot ce pot acolo. O să vorbim când o să am posibilitatea, când voi putea vorbi mai multe. Vă mulțumesc că ați stat aici atâtea zile, în frig și ploaie. Vom vorbi. Nu știu când va veni verdictul, nimeni nu știe", a transmis Simona Halep la ieșirea de la TAS.
 
Astăzi începe penultima perioadă de așteptare pentru Simona Halep, până la verdictul de la TAS. Ulterior, dubla campioană de Grand Slam din Constanța va aștepta momentul revenirii pe terenul de tenis. Sportiva a anunțat în urmă cu câteva luni că indiferent de verdict, va lupta pentru a reveni în competiție.
 
Ultimul meci disputat de Simona Halep în circuit a avut loc pe data de 29 august 2022, atunci când a fost învinsă de Daria Snigur în primul tur la US Open, cu scorul de 2-6, 6-0, 4-6. În cele trei zile au fost audiați la TAS martori, experți, dar și antrenorul Patrick Mouratoglou și fizioterapeuta Candice Gotier.
 
În urma audierilor, Comisia Tribunalului de Arbitraj Sportiv va delibera și va pregăti hotărârea finală care va conține decizia și motivarea acesteia. Deocamdată nu se știe data la care va primi românca verdictul, dar dacă istoria altor cazuri se repetă, atunci Simona ar putea ști ce se întâmplă în continuare în aproximativ patru săptămâni.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
16,07
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău