Șase tineri sunt suspectați de TORTURĂ

  • 30 Martie 2015 17:21
Șase tineri sunt suspectați de TORTURĂ

Șase tineri au ajuns pe mâna poliției, fiind suspectați că au torturat mai multe familii din diferite raioane.

Aceștia pătrundeau în locuințe, legau proprietarii, îi torturau și le furau bunurile. Ca urmare a perchezițiilor la domiciliul bănuiților, au fost depistate pistoale, un pumnal din fier, mai multe arme albe, telefoane mobile, îmbrăcăminte etc, informează IPN.

Potrivit Inspectoratului Național de Investigații, aceștia sunt suspectați că pe parcursul lunilor ianuarie- martie, au pătruns în locuința unei familii din satul Inești, Telenești, unde au agresat fizic soțul și soția, după care au furat din casă 70 de mii de lei și un pistol de model ,,Baical 442 ”, calibru 9,18, cu trei cartușe, păstrat legal.

Alte două cazuri au avut loc în raionul Soroca, unde făptașii au pătruns într-o casă din satul Rudi, unde, amenințându-l pe stăpân cu aplicarea armei, i-au legat mâinile și picioarele, au sustras patru telefoane mobile, o tabletă, o mie de lei, îmbrăcăminte și alte bunuri și s-au făcut nevăzuți. În același raion, o femeie din satul Slobozia, a fost legată, bătută și  amenințată cu cuțitul. Hoții i-au smuls din urechi cerceii din aur și au dispărut.

Recent, suspecții au fost reținuți – șase tineri cu vârstele cuprinse între 19 și 23 de ani, originari din raionul Telenești. Cinci din ei au fost anterior judecați pentru furt. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă până la 10 ani de închisoare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:3,09 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău