Șase copii vor ajunge în plasament după decesul mamei. În octombrie, și-au pierdut și tatăl

  • 24 Noiembrie 2020 12:05
Șase copii vor ajunge în plasament după decesul mamei. În octombrie, și-au pierdut și tatăl

O femeie de 35 de ani din satul Răscăieții Noi, raionul Ștefan Vodă, a fost găsită fără suflare în casă. Femeia, mamă a șase copii, și-a pierdut soțul la începutul lunii octombrie. Bărbatul a fost omorât într-o bătaie.

Contactată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat că poliția a fost sesizată, în această dimineață, de către asistenta socială din localitate, care, la rândul ei, a fost anunțată de către fiica mai mare a femeii. Femeia creștea șase copii, cu vârste cuprinse între 2 și 15 ani. Din declarațiile rudelor, în ultima perioadă, aceasta se simțea rău, având simptome de răceală, dar evita să se adreseze la medic.

„În urma examinării de către medicul legist, pe corpul femeii nu au fost depistate urme de moarte violentă. Preliminat, se presupune că decesul femeii ar fi survenit din cauza pneumoniei. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele”, menționează ofițerul de presă.

Soțul femeii, în vârstă de 45 de ani, a fost omorât în bătaie pe 5 octombrie, în urma unui conflict cu un tânăr de 26 ani. Suspectul a fost arestat.

Poliția, împreună cu administrația publică locală, întreprind măsurile necesare pentru plasarea copiilor într-un centru de plasament din raionul Ștefan Vodă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
27,74
Cer senin
Umiditate:24 %
Vint:3,09 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
5
Arhivă Radio Chișinău