Șapte mașini dintr-un service auto din capitală au fost mistuite de flăcări

  • 06 Iunie 2016 13:26
Șapte mașini dintr-un service auto din capitală au fost mistuite de flăcări

Șapte mașini care se aflau într-o încăpere de deservire auto din sectorul Ciocana al capitalei au fost distruse într-un incendiu care izbucnit duminică, 5 iunie. Flăcările au afectat bunurile de pe o suprafață de circa 300 de metri pătrați.

Potrivit șefului Direcției municipale situații excepționale, Vitalie Grabovschi, incendiul a fost provocat intenționat, transmite IPN.

Vitalie Grabovschi a declarat la ședința operativă de la Primăria capitalei că în cadrul cercetărilor, s-a constat că la fața locului era pregătită o unitate de transport, care urma să fie incendiată, însă, făptașii nu ar fi reușit.

Pentru stingerea incendiului, la fața locului s-au deplasat cinci autospeciale. Pompierii au stins focul și au evacuat în timpul stingerii mașinile afectate care se aflau în încăpere. Către alte construcții din apropiere, focul nu s-a extins. Ca urmare a acestui incendiu, nimeni nu a avut de suferit.

În altă ordine de idei, Vitalie Grabovschi s-a referit și la incendiul produs acum două săptămâni într-un imobil din Piața Centrală. Cauza prealabilă a incendiului este scurt circuitul. Atunci, ca urmare a arderii au fost afectate 1200 de metri pătrați din suprafața acoperișului, dar și bunurile materiale din interiorul încăperilor de la etajul doi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
20,24
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău