Săptămâna Internațională a Tineretului la Chișinău 2021. Ce evenimente culturale se vor desfășura în capitală

  • 11 August 2021 16:27
Săptămâna Internațională a Tineretului la Chișinău 2021. Ce evenimente culturale se vor desfășura în capitală

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 12-19 august, în capitală se va desfășura Săptămâna Internațională a Tineretului la Chișinău (SIT) 2021.

Inițiatorul proiectului este Centrul Municipal de Tineret Chișinău al Direcției generale educație, tineret și sport, iar lansarea SIT va avea loc pe 11 august, în Parcul „Valea Morilor" (ora 19:30).

Pe agenda forului sunt incluse un șir de activități care au ca scop promovarea culturii și a obiceiurilor, atât a Republicii Moldova, cât și a altor state, precum și implicarea activă și informarea tinerilor despre aceste valori.

Participanții la SIT Chișinău 2021 vor fi implicați în diverse acțiuni de interes pentru cei tineri, în contextul descoperirii lumii, dezvoltarea creativității, schimb de bune practici, cultură, sport și implicarea tinerilor, precum: „Cunoaște-ți țara", Joc intelectual „Ce? Unde? Când?", concert/caraoke, joc „Vrei să fii milionar?", activități de team-building și jocuri de societate, starturi vesele, campionate la șah, tenis, fotbal, flash mob „Hai la dans", workshop cu un actor, concert rock etc.

Doritorii de a participa la SIT se pot înregistra la activitățile incluse în agendă, prin accesarea link-urilor indicate de organizatori.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
23,85
Cer senin
Umiditate:61 %
Vint:2,57 m/s
Tue
33
Wed
34
Thu
32
Fri
29
Sat
24
Arhivă Radio Chișinău