Samsung lansează un program de recompensare a cercetătorilor din domeniul securității mobile

  • 13 Septembrie 2017 15:00
Samsung lansează un program de recompensare a cercetătorilor din domeniul securității mobile

Samsung Electronics a lansat un program de recompensare în domeniul securității mobile, prin care membrii comunităților de securitate sunt invitați să evalueze integritatea dispozitivelor mobile Samsung și a programelor software asociate, pentru a identifica potențialele vulnerabilități. 

Potrivit unui comunicatul remis miercuri AGERPRES, programul de recompensare a început în ianuarie 2016, cu un concept pilot, pentru a asigura introducerea progresivă și eficientă către comunitățile de securitate.

'Fiind lider pe segmentul de dispozitive mobile, Samsung recunoaște importanța protejării datelor personale ale utilizatorilor și prioritizează dezvoltarea securității fiecărui produs și serviciu. Ca parte din angajamentul nostru pentru securitate, suntem onorați să lucrăm îndeaproape cu comunitatea de cercetători în securitatea cibernetică, pentru a ne asigura că toate dispozitivele sunt monitorizate și protejate de orice potențial pericol', a declarat Injong Rhee, executive vice president și head of R&D, Software and Services of the Mobile Communications Business în cadrul Samsung Electronics. 

Începând cu octombrie 2015, Samsung a lansat lunar actualizări de securitate pentru modelele vârf de gamă. 

'Acest ritm dinamic al actualizărilor nu ar fi posibil fără cooperarea și susținerea cercetătorilor în securitate, la nivel mondial. Programul include toate dispozitivele mobile Samsung care primesc actualizări de securitate în prezent (un total de 38 dispozitive) și va recompensa potențialele puncte vulnerabile găsite în cele mai recente servicii mobile Samsung, incluzând Bixby, Samsung Account, Samsung Pay și Samsung Pass, printre altele. În funcție de gravitatea vulnerabilității descoperite precum și de abilitatea cercetătorului de a furniza dovada acesteia, Samsung va oferi recompense de până la 200.000 dolari. Programul de recompensare pentru securitate intră în vigoare imediat', se menționează în comunicat.

Samsung Electronics Co., Ltd. inovează în sfera televizoarelor, a smartphone-urilor, dispozitivelor portabile, tabletelor, electrocasnicelor, aparaturii medicale, sistemelor de rețea, a semiconductorilor etc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău