Samsung lansează un program de recompensare a cercetătorilor din domeniul securităţii mobile

  • 13 Septembrie 2017 15:00
Samsung lansează un program de recompensare a cercetătorilor din domeniul securităţii mobile

Samsung Electronics a lansat un program de recompensare în domeniul securităţii mobile, prin care membrii comunităţilor de securitate sunt invitaţi să evalueze integritatea dispozitivelor mobile Samsung şi a programelor software asociate, pentru a identifica potenţialele vulnerabilităţi. 

Potrivit unui comunicatul remis miercuri AGERPRES, programul de recompensare a început în ianuarie 2016, cu un concept pilot, pentru a asigura introducerea progresivă şi eficientă către comunităţile de securitate.

'Fiind lider pe segmentul de dispozitive mobile, Samsung recunoaşte importanţa protejării datelor personale ale utilizatorilor şi prioritizează dezvoltarea securităţii fiecărui produs şi serviciu. Ca parte din angajamentul nostru pentru securitate, suntem onoraţi să lucrăm îndeaproape cu comunitatea de cercetători în securitatea cibernetică, pentru a ne asigura că toate dispozitivele sunt monitorizate şi protejate de orice potenţial pericol', a declarat Injong Rhee, executive vice president şi head of R&D, Software and Services of the Mobile Communications Business în cadrul Samsung Electronics. 

Începând cu octombrie 2015, Samsung a lansat lunar actualizări de securitate pentru modelele vârf de gamă. 

'Acest ritm dinamic al actualizărilor nu ar fi posibil fără cooperarea şi susţinerea cercetătorilor în securitate, la nivel mondial. Programul include toate dispozitivele mobile Samsung care primesc actualizări de securitate în prezent (un total de 38 dispozitive) şi va recompensa potenţialele puncte vulnerabile găsite în cele mai recente servicii mobile Samsung, incluzând Bixby, Samsung Account, Samsung Pay şi Samsung Pass, printre altele. În funcţie de gravitatea vulnerabilităţii descoperite precum şi de abilitatea cercetătorului de a furniza dovada acesteia, Samsung va oferi recompense de până la 200.000 dolari. Programul de recompensare pentru securitate intră în vigoare imediat', se menţionează în comunicat.

Samsung Electronics Co., Ltd. inovează în sfera televizoarelor, a smartphone-urilor, dispozitivelor portabile, tabletelor, electrocasnicelor, aparaturii medicale, sistemelor de reţea, a semiconductorilor etc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chişinău
21 °C
Cer senin
Umiditate:88 %
Vint:2,6 m/s
Sâm
23 °C
Dum
22 °C
Lun
20 °C
Mar
20 °C

Curs oficial BNM 20 Iulie 2018

MDL RATĂ TREND
EUR 19.3301 -0.0438
USD 16.6631 -0.0076
RON 4.1508 -0.0109
UAH 0.6307 -0.0015
RUB 0.2622 -0.0022
Arhivă Radio Chișinău