Salvatorii au încheiat lucrările de demontare a construcțiilor instabile de la etajele afectate de explozia de pe bulevardul Moscova

  • 11 Octombrie 2018 10:28
Salvatorii au încheiat lucrările de demontare a construcțiilor instabile de la etajele afectate de explozia de pe bulevardul Moscova

Salvatorii au încheiat seara trecută lucrările de demontare a construcțiilor instabile de la etajele afectate de explozia de pe bulevardul Moscova. Timp de cinci zile, pompierii și salvatorii au efectuat lucrări de căutare, salvare și  deblocare, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Ei au recuperat pentru locatari o parte din bunurile pierdute sub ruine și au asigurat pătrunderea acestora la etajele mai puțin afectate. Potrivit Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale,  la Spitalul Feroviar sunt cazate 29 persoane, care au fost evacuate din blocul de pe bd. Moscova 11/5.

Totodată la Institutul de Medicină Urgentă mai rămân a fi internate 2 persoane traumatizate, iar angajatul IGSU continuă tratamentul în Spitalul militar republican al MAI.

La sfârșitul săptămânii trecute, într-un bloc de locuit de pe bulevardul Moscova s-a produs o explozie. Patru persoane și-au pierdut viața, altele au avut nevoie de ajutorul medicilor, iar apartamentele de la patru etaje au fost puternic afectate de deflagrație.  Circumstanțele și cauza producerii exploziei urmează a fi stabilite de organele de drept.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:1,03 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău