Salma Hayek, o eroină explozivă în filmul ''Hitman's Wife's Bodyguard 2''

  • 16 Iunie 2021 19:44
 Salma Hayek, o eroină explozivă în filmul ''Hitman's Wife's Bodyguard 2''

O femeie latino sălbatică și cu limbaj colorat, capabilă să-i dea palme lui Ryan Reynolds atunci când merită: este rolul pe care Salma Hayek îl interpretează în ''Hitman's Wife's Bodyguard 2'', o comedie de acțiune care va face ca multe soții să se simtă răzbunate, a mărturisit actrița agenției EFE, citat de AGERPRES.

"Există încă multă discriminare în ce privește vârsta, mai ales când este vorba de femei. Și este un lucru pe care personajul meu Sonia nu îl suportă", a spus ea. "Ea este explozivă din fire. Însă dacă vrei să o vezi ieșindu-și din minți, nu trebuie decât să insinuezi ceva legat de vârsta ei", a povestit Salma Hayek.

După o scurtă apariție în "The Hitman's Bodyguard" (2017), Hayek joacă un rol mai amplu în acest sequel, care se lansează miercuri în cinematografe și în care împarte ecranul cu Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson și Antonio Banderas, în rolul unui personaj negativ extravagant.

Actrița s-a declarat mulțumită de faptul că regizorul filmului, Patrick Hughes, i-a permis să facă "ce dorește" cu personajul ei și să o modeleze "după plac" pe Sonia.

Și Ryan Reynolds a fost esențial pentru ca Hayek să ofere mai multă profunzime rolului ei în această continuare. "Pentru 'The Hitman's Bodyguard' nu am filmat decât două zile, dar a fost foarte distractiv pentru mine să exprim toate nebuniile Soniei", a explicat actrița

Este și motivul pentru care regizorul Hughes i-a spus: "Acum nu mai sunt doar doi actori protagoniști, faci și tu parte din aceste trio", a dezvăluit ea.

Hayek intră ca o furtună dar plină de umor în "Hitman's Wife's Bodyguard 2" unde o interpretează pe soția lui Darius Kincaid (Samuel L. Jackson), ucigașul cu simbrie, pe care bodyuardul Michael Bryce (Ryan Reynolds) trebuia să-l protejeze în primul film.

În acest sequel, Sonia și Michael trebuie să-și unească forțele pentru a-l ajuta să scape pe Darius, într-o misiune sinucigașă plină de urmăriri și de planuri nebunești.

În acest sens, Hayek a subliniat cât de "eliberator" a fost pentru ea să interpreteze un personaj atât de impulsiv și de furtunos ca Sonia. Dar a recunoscut că a avut și emoții pentru că s-a plasat în mijlocul cuplului de actori format din Reynolds și Jackson.

"Există o chimie minunată între ei. Au două stiluri de comedie complet diferite, dar se completează reciproc. Este greu să găsești al treilea personaj care să nu strice această armonie", a precizat actrița. Ea a ținut totuși să precizeze că ambii i-au lăsat suficient spațiu pentru ca Sonia să se exprime.

Într-un interviu acordat recent revistei Variety, Ryan Reynolds a spus în glumă că încă mai simte palmele pe care i le-a dat Salma la filmări.

Actrița i-a răspuns pe același ton comic actorului: "El mi-a spus să-l pălmuiesc cât se poate de veridic, așa că i-am ascultat sfatul", a glumit actrița. "Adevărul este că și pe mine m-a durut apoi mâna", a continuat ea pe același ton.

În "Hitman's Wife's Bodyguard 2" actrița a avut de asemenea oportunitatea să se întâlnească cu dragul ei prieten Antonio Banderas, de care îl leagă o prietenie de trei decenii de când au jucat împreună în filme ca "Desperado" (1995).

Totuși, mai în glumă mai în serios, unii membri ai echipei de filmare au vrut să știe cât de bine se înțeleg cele două vedete hispanice. "După ce renunțam amândoi la personajele noastre, el de asasin și eu de nebună, petreceam tot timpul împreună vorbind în spaniolă...".

"Dar știi cum suntem noi, cei cu sângele latino, discutăm și gesticulăm ca și cum ne-am certa tot timpul, iar lumea la un moment se uita la noi cu teamă, crezând că eu și Antonio chiar ne certăm", a spus Salma zâmbind.

Actrița, care a dezvăluit că a suferit anul trecut de COVID-19 într-o formă destul de gravă și a avut nevoie de recuperare, are în față un 2021 strălucit pe plan profesional, având în vedere că va putea fi văzută anul acesta în două filme, "Eternals", de Chloe Zhao ('Nomadland', 2020), și "House of Gucci", de Ridley Scott.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău