Salah Abdeslam va fi audiat de către judecătorii antiteroriști

  • 08 Septembrie 2016 21:47
Salah Abdeslam va fi audiat de către judecătorii antiteroriști

Singurul supraviețuitor al comandoului jihadist care a provocat moartea a 130 de persoane la Paris la 13 noiembrie 2015, Salah Abdeslam, a sosit azi-dimineață la Palatul de Justiție din capitala franceză pentru a fi audiat de către judecătorii antiteroriști, informează AFP, care citează surse apropiate dosarului.Salah Abdeslam a fost scos în zori din celula sa, iar convoiul, aflat sub…

Singurul supraviețuitor al comandoului jihadist care a provocat moartea a 130 de persoane la Paris la 13 noiembrie 2015, Salah Abdeslam, a sosit azi-dimineață la Palatul de Justiție din capitala franceză pentru a fi audiat de către judecătorii antiteroriști, informează AFP, care citează surse apropiate dosarului.

Salah Abdeslam a fost scos în zori din celula sa, iar convoiul, aflat sub supraveghere maximă, a ajuns la Palatul de Justiție în jurul orei locale 07:30.

Abdeslam a fost inculpat pentru asasinat și apartenență la un grup infracțional.

După transferarea sa din Belgia în Franța, pe 27 aprilie, principalul suspect în urma atentatelor de la Paris nu a făcut nicio declarație. În luna iulie, el a refuzat să fie scos din celula sa pentru un interogatoriu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:47 %
Vint:4,63 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău