Sală clandestină de jocuri de noroc, amenajată într-un imobil din sectorul Râșcani

  • 25 Mai 2021 10:50
Sală clandestină de jocuri de noroc, amenajată într-un imobil din sectorul Râșcani

Poliția a descins într-o sală clandestină de jocuri de noroc, amenajată într-un imobil din sectorul Râșcani al capitalei. Inspectoratului General al Poliției precizează, într-un comunicat de presă, că activitatea era coordonată de un bărbat de 35 ani, locuitor al capitalei.

Sala activa atât pe timp de noapte, cât și pe timp de zi, și primea un număr impunător de persoane. Aceasta era dotată cu sisteme avansate de securitate și monitorizare video externă, accesul fiind limitat. Jucătorii erau recomandați de alte persoane din cercul de prieteni ai organizatorului, iar miza minimă constituia  1 000 de lei, transmite IPN.

La momentul descinderii, poliția a descoperit 25 de inși care consumau băuturi alcoolice și jucau, cu ignorarea măsurilor de prevenire și control al infecției COVID-19. Oamenii legii au ridicat patru mese de joc, fișe, cărți de joc, un calculator și mijloace bănești. Bărbatul suspectat că a organizat sala de jocuri de noroc nu este la prima abatere. 

Pentru ignorarea măsurilor obligatorii de prevenire a infecției COVID-19, toate persoanele urmează a fi documentate conform legislației în vigoare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău