S-a acordat prima notă de 0 de la actualele Jocuri Olimpice! ”I se putea întâmpla oricui”

  • 02 August 2021 15:44
S-a acordat prima notă de 0 de la actualele Jocuri Olimpice! ”I se putea întâmpla oricui”

Pamela Ware (28 de ani) este prima sportivă de la această ediție a Jocurilor Olimpice care este notată cu 0.0. Canadianca a ratat complet exercițiul din semifinalele concursului de sărituri în apă, transmite digisport.ro.

Potrivit sursei citate, sportiva nord-americană a pierdut ocazia de a participa în finala probei de trambulină - 3 m. Pamela Ware și-a calculat greșit pașii, nu a putut să-și ia elanul de care avea nevoie și a fost nevoită să sară în picioare. Totuși, canadianca este una dintre ”vedetele” Jocurilor Olimpice, cu primul 0.0. 

Pamela Ware, prima sportivă notată cu 0.0 la Jocurile Olimpice

Într-un video postat pe contul său de Instagram, Pamela Ware a spus că o asemenea greșeală i se poate întâmpla oricui. Canadianca nu are de gând să renunțe și va lupta pentru un loc la JO de la Paris, în 2024.

Ceea ce facem la competiții este doar o mică parte a muncii pe care o depunem de fapt ca să ajungem acolo. Eram foarte pregătită pentru Jocurile Olimpice și am făcut o greșeală. I se putea întâmpla oricui, dar am pățit-o eu într-un moment nepotrivit.

Cred că dacă aș fi executat săritura, m-aș fi rănit. Sper că sunteți obișnuiți să mă aveți prin preajmă pentru că nu am de gând să plec nicăieri, nu mă dau bătută”, a fost mesajul sportivei din Canada, Pamela Ware.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău