Rute ale transportului public prin centrul Chișinăului vor fi modificare începând de săptămâna viitoare

  • 04 Noiembrie 2018 16:30
Rute ale transportului public prin centrul Chișinăului vor fi modificare începând de săptămâna viitoare

Circulația transportului pe strada 31 august 1989, în perimetrul străzilor Vasile Alecsandri – Armenească, va fi sistată în perioada 5 noiembrie – 9 decembrie.

Măsurile au loc în legătură cu executarea lucrărilor de reconstrucție a trei străzi din zona centrală a Capitalei, potrivit unui comunicat al Primăriei municipiului Chișinău, 

În perioada menționată, circulația transportului public va fi stabilită după cum urmează:

Ruta de microbuz nr. 101 – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Șciusev, str. București și în continuare pe traseul stabilit.   

Ruta de microbuz nr. 103 – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Șciusev, str. București, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 114 – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Șciusev, str. București, str. Vasile Alecsandri, str. Alexei Șciusev și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 116 – de pe str. str. M. Eminescu pe str. București, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, în perioada 05 noiembrie - 09 decembrie 2018, va fi sistată circulația transportului pe strada Tighina, petronsonul cuprins între străzile Avram Iancu și Alexandru cel Bun, în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a rețelelor de apeduct și canalizare.

În context, circulația transportului public va fi stabilită după cum urmează:

Ruta de microbuz nr. 157 – de pe bd. D. Cantemir pe str. Ismail.   

Ruta de microbuz nr. 174 – de pe bd. D. Cantemir pe str. Ismail, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, între 05 noiembrie - 09 decembrie 2018, va fi sistat total traficul rutier pe str. Vlaicu Pârcălab, tronsonul 31 August 1989 - București. Restricția de circulație este impusă de necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelelor edilitare. 

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău