Ruslan Codreanu, despre autobuzele care vor sta în PMAN până la alegeri. „Este o expoziție a producătorului”

  • 18 Februarie 2019 11:48
Ruslan Codreanu, despre autobuzele care vor sta în PMAN până la alegeri. „Este o expoziție a producătorului”

Contractul pentru autobuzele de marca ISUZU, expuse în Piața Marii Adunări Naționale, va fi semnat miercuri 20 februarie, dacă celălalt participant la licitație nu va depune până atunci o contestație.

Municipalitatea Chișinău va procura 31 de autobuze „Unipay Danișmanlik Yazilim Teknolojileri” LTD, dealer oficial în Republica Moldova al uzinei turcești „ISUZU”, transmite IPN.

Din 14 februarie și până pe 24 februarie, autobuzele pot fi văzute în Piața Marii Adunări Naționale. Este o expoziție organizată de către producător, a precizat, luni, primarul interimar, Ruslan Codreanu, la ședința operativă de la Primărie.

Potrivit primarului, după semnarea contractului, autobuzele vor circula pe itinerare neacoperite în prezent de transport public. La stabilirea rutelor se vor lua în calcul  solicitările locuitorilor capitalei. În principal, este vorba de străzile Nicolae Testemițanu, Albișoara, Maria Drăgan. La fel, va fi suplinit numărul de autobuze pe str. Milescu Spătaru, unde circulă insuficient transport public.

La stabilirea câștigătorului licitației s-a aplicat principiul: calitate-preț. Agentul economic și-a asumat o garanție completă pentru autobuze în primii doi ani de exploatare, pentru toate componentele.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău