Rușii susțin că au doborât 20 de drone ucrainene care aveau ținte în Crimeea

  • 12 August 11:47
Rușii susțin că au doborât 20 de drone ucrainene care aveau ținte în Crimeea

Ministerul rus al Apărării a anunțat sâmbătă dimineața că a fost dejucată o tentativă de atac cu 20 de drone ucrainene care vizau ținte în peninsula Crimeea, relatează AFP și Reuters, citate de Agerpres.

„În această noapte (de vineri spre sâmbătă), tentativa de atac terorist a regimului de la Kiev cu 20 de drone împotriva unor ținte de pe teritoriul peninsulei Crimeea a fost dejucată”, a indicat Ministerul rus al Apărării pe Telegram.

Paisprezece drone ucrainene au fost distruse de sistemele de apărare aeriană și alte șase prin mijloace de război electronic, a precizat sursa citată.

Atacul nu a făcut victime și nu a cauzat pagube materiale, a adăugat Ministerul rus al Apărării.

Armata rusă a anunțat vineri că a distrus o dronă ucraineană în vestul Moscovei, pe fondul intensificării atacurilor de acest tip care vizează capitala rusă.

Atacurile cu drone pe teritoriul Rusiei s-au înmulțit de când o dronă a fost distrusă deasupra Kremlinului în luna mai. Mai târziu, tot în mai, au fost vizate zone civile ale capitalei ruse, iar un cartier de afaceri din Moscova a fost vizat de două ori în trei zile la începutul acestei luni.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
3,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
6
Mon
0
Tue
1
Wed
2
Thu
0
Arhivă Radio Chișinău