Rusia continuă atacurile la adresa SUA. Serghei Narâșkin: „Americanii orchestrează un scenariu revoluționar pentru R.Moldova”

  • 20 Octombrie 2020 16:35
Rusia continuă atacurile la adresa SUA. Serghei Narâșkin: „Americanii orchestrează un scenariu revoluționar pentru R.Moldova”

Serviciului de Informații Externe al Federației Ruse (SVR) a acuzat marți SUA că vor să instige la o revoluție în Republica Moldova, în contextul alegerilor prezidențiale ce vor avea loc aici pe 1 noiembrie, după modelul Republicii Belarus și Kârgâzstanului, unde în prezent au loc ample revolte populare, informează AFP, potrivit Agerpres.

"SUA continuă să se amestece fără nicio reținere în treburile interne ale unei țări prietene a Moscovei (...). Astăzi vedem că americanii orchestrează un scenariu revoluționar pentru Republica Moldova în noiembrie", a declarat, potrivit unui comunicat, șeful SVR, Serghei Narâșkin. 

Amintim că recent și ministrul de Externe de la Moscova, Serghei Lavrov, a acuzat SUA de amestec intern în treburile interne ale R.Moldova. 

CITIȚI ȘI: Analiști, despre acuzațiile lui Serghei Lavrov precum că SUA s-ar implica în treburile interne ale R.Moldova: Hoțul strigă hoțul. Denotă că Rusia este gata să-l susțină pe Dodon în fraudarea alegerilor

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,66 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău