Rusia | A crescut numărul persoanelor infectate cu COVID-19

  • 15 Martie 2020 16:33
Rusia | A crescut numărul persoanelor infectate cu COVID-19

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus în Rusia a crescut, în ultimele 24 de ore, până la 63, a anunțat Comandamentul operativ pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecției. Din cazurile noi de infectare, trei sunt în regiunea Moscovei și unul, în regiunea Tiumen. Din totalul persoanelor infectate cu COVID-19 în Rusia, 60 sunt cetățeni ruși, doi sunt cetățeni ai Chinei și unul este din Italia.

Amintim că ultimul bilanț arătA că numărul cazurilor de infecție cu coronavirusul COVID-19 a crescut, ajungând la 59.

Cetățenii ruși la care a fost confirmată infecția cu noul coronavirus COVID-19, în total, 14 persoane, au vizitat recent state din Uniunea Europeană, în ultimele două săptămâni. Numărul cazurilor de infecție cu noul coronavirus COVID-19 a crescut de la 45 până la 59 de cazuri, în ultimele 48 de ore. În absolut toate cele 14 cazuri de infecție cu coronavirus este vorba despre cetățeni ruși care au vizitat state din UE, în ultimele douuă săptămâni, le-a declarat jurnaliștilor sâmbătă, 14 martie, o sursă din cadrul Centrului operativ de control și combatere a coronavirusului din Rusia. Rusia a întreprins noi măsri de combatere a coronavirusului, COVID-19.

"În ultimele 48 de ore, în Rusia au fost înregistrate alte 14 cazuri de infecție cu coronavirus în rândul cetățenilor Federației RuseȘ 9 cazuri noi se înregistrează la Moscova, 1 caz, în regiunea Moscova, 1 caz, la Sankt Petersburg, 2 cazuri, la Kemerovo, 1 caz, în regiunea Kaliningrad", - anunțau ier, 14 martie, surse din cadrul centrului, menționând faptul că absolut toți cei infectați au vizitat state în care sunt numeroase cazuri de infecție cu COVID-19.

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău